Inschrijvingsformulier fietszoektocht

Natuurpunt Moervaart-Zuidlede richt voor de 21ste keer een zomerfietszoektocht in. Je kan de zoektocht op eigen houtje fietsen van begin juli 2020 tot en met 27 september 2020 om 20h00. Dan dienen alle antwoordformulieren ingediend te zijn.

Het is prettig fietsen door onze lokale natuur. Onderweg ga je op zoek naar het antwoord op 20 vragen, 10 foto's, 1 algemene vraag en een schiftingsvraag. Het traject is lusvormig, dus je kan starten op diverse plaatsen. Er zijn 4 instapmogelijkheden nl. 1) Stenenbrug, 2) Eksaardedam 3) Sinaaibrug en 4) Terwestbrug. De fietszoektocht brengt je langs landelijke en fietsvriendelijke wegen, langs de Moervaart, de Durme en de Olentgracht.

Je kan het deelnemingsformulier ook rechtstreeks aankopen bij lokale handelaars vermeld op www.heidebos.be/verkooppunten of stuur een e-mail naar vanackernorbert@gmail.com.

Wens je liever digitaal in te schrijven? Vul dan dit online formulier in en stort het bedrag van 5€ op: Natuurpunt Moervaart-Zuidlede BE47 0012 0485 4780

Na ontvangst van uw betaling, sturen we u uw genummerd deelnemingsformulier met kaart per Email toe.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname aan onze fietszoektocht 2020!

We wensen je veel speur- en veilig fietsplezier!

Met vriendelijke groeten van het Natuurpunt Moervaart-Zuidlede team