Fietszoektocht met Natuurpunt Moervaart-Zuidlede

Natuurpunt afdeling Moervaart-Zuidlede richt voor de 21ste keer een fietszoektocht in die doorgaat van begin juli 2020 tot en met 27 september 2020. Het is prettig fietsen door de natuur, onderweg kan je zoeken naar de antwoorden op 20 vragen, 10 foto's en 1 algemene vraag waarmee je extra punten kan verdienen.

Deelnemingsformulieren zijn te koop op diverse plaatsen, raadpleeg ze op www.heidebos.be/verkooppunten of mail naar vanackernorbert@gmail.com .

Antwoordformulieren dienen uiterlijk op zondag 27 september binnen te zijn om 20h00 op het volgende adres: Norbert Van Acker, Persijzerstraat, 23, 9080 Zaffelare. Enkel de originele genummerde antwoordformulieren met rode stempel die duidelijk zijn ingevuld zijn geldig. Bij online bestelling enkel geldig met bestelcode.

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 16 oktober om 20h00 in het Woon- en Zorgcentrum Sint-Vincentius, Kan.P.J.Triestlaan, 4 te Zaffelare. (datum en locatie zijn nog onder voorbehoud van Corona-maatregelen)

Op het programma staat een natuurreportage met spreker of natuurfilmpje, een pauze, een power presentatie met de correcte antwoorden, prijsuitreiking en daarna gelegenheid tot napraten.

Een gouden raad: begin er op tijd aan, zodoende heb je nog de tijd om de tocht een tweede maal te doen en kan je gemakkelijker de ontbrekende antwoorden terugvinden. We kozen voor een tocht langs landelijke en fietsvriendelijke wegen. De plaatsen waar verkeersdrukke wegen moeten gekruist worden zijn aangeduid met “voorzichtig”. Elke deelnemer wordt geacht zich aan de verkeersregels te houden en zo te zorgen voor de eigen veiligheid.

We wensen jullie veel fietsplezier.